Patrola - BRZI MEDVJEDI

Priča o patroli ''Brze zmije'' započela je prije 2 godine, točnije, početkom listopada 2007. godine kada smo se prvi puta samostalno okupili na patrolnom dogovoru ispred OŠ Ivana Filipovića, gdje nas je bilo 9.

Kada smo se malo bolje upoznali smo održali osnivački sastanak na kojem smo se dogovorili da će se patrola zvati Brze zmije, da ćem nam patrolna boja biti zelena, i da ćemo izraditi patrolnu zastavu.

Nakon nekog vremena smo se ozbiljno prihvatili posla, te krenuli u akciju! Učili  smo, išli na sastanke, te tako malo po malo naučili kako vezati čvorove, singnalizirati, kako preživjeti u priodi, dići šator, pružiti prvu pomoć, čitati kartu i još mnogo toga.

Bili smo i na logorovanju, zimovanjima, i puno izleta gdje nam je bilo zima, i gdje smo puno hodali, radili, pokisli, ali svejedno nam je svaki put bilo odlično! U zadnje vrijeme idemo i na izviđačka natjecanja koja se održavaju u raznim dijelovima Hrvatske. Tamo se natječemo sa izviđačima iz cijele Hrvatske u izviđačkim disciplinama.

Patrola nam broji 7 članova, Lucija, Paulina, Tin, Sven, Ivan, su učenici 6. i 7. razreda OŠ Ivana Filipovića, a Erika učenica 6. razreda OŠ Matka Laginje. Naš predvodnik je Nikola, učenik XV. Gimnazije.

Što drugo reći, nego da smo odlična ekipa, uvijek vesela, nasmijana, i raspoloženja za šalu i nove izazove.

'' Svi za jednog, jedan za sve.'' 

 

Traži pa ćeš naći

Naš Facebook