Patrola - BRZI ŠKORPIONI

Naša patrola postoji već dvije godine točnije od listopada 2007. a osnivački sastanak smo imali 15.11.2007. godine na kojem smo si nadjenuli ime patrole i ostala patrolna obilježja. Sastanke održavamo u O.Š. Ivana Filipovića četvrtkom u 19:00h. Patrola trenutno broji 9 hrabrih članova a to su: Marin, Martin, Filip, Iva, Jakov, Luka, Tamara i Ivan Emanuel koji su učenici 4. i 5. razrede O.Š. I. Filipovića, a predvodnica Daria je studentica.

U početku smo se dosta igrali i zabavljali i onda je došlo vrijeme da se malo uozbiljimo i polako smo počeli učiti vezati čvorove, paliti vatru, dizati šator i zaklon, pružiti prvu pomoć, signalizaciju, orijentaciju ... Što je zapravo samo mali dio toga što sve radimo.

Iza nas je već puno izleta na razna i zanimljiva mjesta. Bili smo na taborima gdje smo spavali u šatorima, zimovanjima na kojima smo gradili iglu i uživali u zimskim radostima. Pripremamo se i za natjecanja na kojima se natječemo sa ostalim odredima iz Hrvatske gdje i upoznajemo i sklapamo nova prijateljstva i upoznajemo Hrvatske krajeve i nezaustavno jurimo prema pobjedi.

Evo i jednog našeg poklika:

"Mi smo - NAJJAČI

Mi smo - NAJBOLJI

Mi smo - ŠKORPAČIIIIII"

Naša galerija:

Traži pa ćeš naći

Naš Facebook