• 1
  • 2

Odredski PICKNick

PICKNick na Čopovom gruntu

Dragi roditelji!

Pozivamo Vas da nam se pridružite na već tradicionalnom pikniku za kraj radne godine. Piknik će se održati 16.06.2013. na Čopovom gruntu kod Zaprešića.

KADA?
Nalazimo se 16.06.2013. u 10 sati ispred OŠ S.S.Kranjčevića i kada se okupimo i rasporedimo po autima, zajedno krećemo na piknik. Molimo sve roditelje koju su u mogućnosti doći sa autom da dođu ispred škole kako bi rasporedili u aute i one koji su bez svog prijevoza. Ukoliko slučajno za nekog neće biti prijevoza, oni će krenuti tramvajem do Črnomerca, pa ćemo se vratiti po njih.

KAKO DO GRUNTA?
Grunt se nalazi u Šibicama (kod Zaprešića), na adresi Zagrebačka 129. U centru Zaprešića skrenete lijevo prema Brdovcu i Sloveniji. Vozite samo ravno, prođete SuperKonzum i vozite cca 1.5 km i kada vidite prometni znak Šibice/Brdovec (jedan natpis je prekrižen), odmah PRIJE znaka lijevo u dvorište (zelena kuća). Ev. informacije kako doći do tamo mogu se dobiti kod Čopa na 091-3701-566.

Na Vama je samo da se do 14.06.2013. prijavite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bi mogli organizirati meso i sve ostale potrebne stvari za roštiljadu/piknik. Vi slobodno donesete koji sok za djecu i piće za vas velike :)

Nadamo se lijepom vremenu i da ćemo se dobro provesti...

Pozdrav, i vidimo se na Čopovom gruntu!

UPRAVA ODREDA

Traži pa ćeš naći