• 1
  • 2

Zborovanje SIH-a u Pakracu (23.5. – 24.05.2009)

Sudjelovali smo na Sportskim igrama i Igrama poletaraca. Super smo se proveli i družili sa ostalim sudionicima.

Vrijeme je bilo prekrasno, ugodnih 5000C pa smo potkraj dana imali prekrasnu crvenu boju kao kuhani rakovi Smile Za takve aktivnosti, trebalo bi izumiti nekakvu vrstu tende veličine nekoliko tisuća kvadrata, pa da organizator može postaviti tendu preko mjesta Zborovanja Wink. Navečer nas je zabavljala Lana Jurčević. Fran, Nikola, Mirna i Čop bili su najglasniji u publici, čagali su cijelo vrijeme i oduševljeno urlali „LANA, LANA...hoćemo još, hoćemo još". Na kraju koncerta organizator je osvijetlio nebo prekrasnim vatrometom!

Jedini problem vatrometa je bio taj što neki projektili nisu explodirali nego su ostali na nebu, pa ako navečer pogledate prema nebu, vidjet ćete čak i iz Zagreba male bijele točkice...to su neexplodirani vatrometni projektili!

Smješteni smo bili u impozantnom „Šatorgradu", od nekoliko stotina šatora! Malo su nas mučili mravi, ali smo bili toliko umorni da smo ubrzo zaspali mirnim snom pravednika.

U nedjelju smo spakirali opremu, zatvorili Zborovanje i na povratku posjetili Lipičku ergelu konja. Bilo je fora vidjeti tako lijepe konjeke!

Sve u svemu odličan vikend, super akcija i sve pohvale organizatorima!

Traži pa ćeš naći